کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

0
سایر موضوعات سرگرمی
کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

کتاب آشپزی خورش و قیمه ایرانی

معرفی کتاب آموزش آشپزی ( انواع خورش ها و قلیه ها)آموزش آشپزی و روش طبخ غذاهایی که عمدتا ایرانی هستند موضوع این اثر می‌باشد و در موضوعات متنوعی گردآوری شده است. این موضوعات عبارتند از: انواع خورش ها و قلیه ها
بخشی از متن:
گوشت را تکه تکه می نمائیم و می شوئیم و با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم کاملاً بپزد. بعد کمی نمک و فلفل میزنیم و آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را (کمی در آب حل نموده ایم) داخل گوشت میریزیم و کمی آب لیمو می زنیم. باید گوشت بعد…

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید