شیرینی پزی

0
79

شیرینی پزی

فرمت فایل: ورد – Word  کتاب سبز – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : 15باقلوای هندی مواد لازم: ▪ تخم مرغ=۴ عدد  ▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم ▪ آرد=۱۵۰ گرم ▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده ▪ شکر=۲۲۵ گرم ▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف ▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری ▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین  مواد لازم برای شیره: ▪ شکر=۵۰۰ گرم ▪ آب=۲۵۰ گرم ▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری ▪ گلاب=۲/۱ پیمانه  طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی…

دیدگاهتان را بنویسید

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید