شیرینی پزی
فرمت فایل: ورد – Word کتاب سبز – قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 15باقلوای هندی مواد لازم: ▪ تخم مرغ=۴ عدد ▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم ▪ آرد=۱۵۰ گرم ▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده ▪ شکر=۲۲۵ گرم ▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف ▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری ▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین مواد لازم برای شیره: ▪ شکر=۵۰۰ گرم ▪ آب=۲۵۰ گرم ▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری ▪ گلاب=۲/۱ پیمانه طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی…
